Nabi Thai Massage
whatsapp

+31 6 12519945

location_on

Halsterseweg 15, 4661 KL Halsteren

Massages

Met het ruime aanbod van massages bij Nabi Thai Massage is er altijd een massage die bij u past! Massages zijn goed voor het ontspannen van het lichaam, goed tegen spierpijn en goed voor een soepele bloedsomloop. Bij Nabi Thai Massage mag u ook helemaal zelf bepalen hoe lang de massage duurt.

GEEN erotische of sensuele massage!

sportmassage foto

Sportmassage

Sporten is gezond en hartstikke goed voor het lichaam. Helaas kan sporten resulteren in spierpijn en blessures. De sportmassage is ideaal voor na het sporten. Met het gebruik van oliën wordt het hele lichaam gemasseerd en worden klachten zoals spierpijn verlicht. Let op: dit is een intensieve massage.

Tarieven

60 min

€50,-

Traditioneel Thaise Massage

Bij de Thaise massage wordt het hele lichaam gemasseerd zonder dat er olie aan te pas komt. De massage raakt alle vlakken van de nek tot aan de spieren waardoor de doorbloeding in het lichaam gestimuleerd wordt. De Thaise massage is een intensieve massage waarbij het lichaam helemaal los gemaakt wordt.

Tarieven

60 min

€45,-

traditioneel thaise massage foto
hoofd nek schouder massage foto

Hoofd-nek-schoudermassage

Bij de hoofd-, nek-, schouder massage worden de pijntjes in de nek, schouders en rug verlicht en kunt u helemaal tot rust komen van de dagelijkse stress. Deze massage zorgt ervoor dat de doorbloeding naar het hoofd verbeterd wordt en dat de onderrug weer helemaal soepel aanvoelt.

Tarieven

60 min

€45,-

Ontspanningsmassage

De ontspanningsmassage is perfect om de dagelijkse stress even te vergeten en het lichaam rust te geven. Bij deze zachte massage wordt het hele lichaam van de nek tot de voeten met olie gemasseerd en kunt u even helemaal ontspannen.

Tarieven

60 min

€45,-

ontspanningsmassage foto
voetmassage foto

Voetmassage

Bij de voetmassage ligt de focus op de onderkant van de voet. Met het gebruik van olie wordt het lichaam van de tenen tot aan de heup gemasseerd. Door de spieren en zenuwen in de benen te masseren stimuleert deze massage de bloedsomloop in de benen.

Tarieven

60 min

€45,-

Kruidenstempel Massage

De kruidenstempel massage is een massage waarbij het hele lichaam met olie gemasseerd wordt. Na de oliemassage wordt de massage in plaats van met de handen met de kruidenstempels gedaan. Dit zijn kleine bundels met kruiden die met water warm worden gemaakt. De stempels ruiken heerlijk en dragen bij aan een goede doorbloeding.

Tarieven

60 min

€60,-

kruidenstempel massage foto
revisiemassage foto

Revisiemassage

De revisie massage is een massage die het hele lichaam los maakt. Voor de massage zal gevraagd worden naar uw lichamelijke klacht (denk hierbij aan rugpijn of vast zittende gewrichten). Hierna zal het hele lichaam met olie gemasseerd worden en zal de pijn of gevoelige plek verlicht worden.

Tarieven

60 min

€50,-


Website en ontwerp door Eline Vooijs